Andligt Helande Av Hjärtsjukdom

mat och hälsa r?d

Att ha en sjukdom, be i alla fyra riktningar", som är den gemensamma psykologi av patienter som lider av dödliga sjukdomar, Inte bara med västerländsk medicin behandling, men även patienterna känner sig friskare med konstiga lösningar från traditionen. Hemokromatos är en fysiologisk sjukdom av järn absorptionen och lagring. Med denna sjukdom, tarmarna absorbera stora mängder av kosttillskott av järn. Då har kroppen ingen mekanism för att utsöndra överskott av järn, mineral ackumuleras i kroppens organ, särskilt i lever, bukspottkörtel, hjärta, äggstockar eller testiklar och andra hormon-producerande körtlar.

Även om det är ett allmänt känt och det är allmänt accepterat att människor skiljer sig i kultur mellan olika rasliga grupper, men detta faktum är knappast anses vid förvaltningen vård och omsorg.

Det är där Transkulturell Omvårdnad kommer in.

Social status och ekonomiska ställning påverkar hälsan. Fattigdomsrelaterade sjukdomar är sjukdomar som är förknippade med fattigdom och låg social status, sjukdomar tillströmning finns sjukdomar som är förknippade med hög social och ekonomisk status. Vilka sjukdomar är förknippade med vilka stater som varierar beroende på tid, plats och teknik.
Vissa sjukdomar, som exempelvis diabetes , kan vara förknippade med både fattigdom (dåliga val av livsmedel) och överflöd (lång livslängd och en stillasittande livsstil), genom olika mekanismer. Begreppet livsstil sjukdomar beskriver sjukdomar som är förknippade med lång livslängd och som är mer vanlig bland äldre människor.


Till exempel, cancer är långt mer vanligt i samhällen där de flesta medlemmar att leva tills de når en ålder av 80 år än i samhällen där de flesta medlemmar dö innan de uppnått en ålder av 50.

Läkare assistent (PA): EN certifierad och licensierad läkare med en magister-eller doktorandnivå grad. Läkare assistenter praktiken medicin på team med läkare och annan hälso-och sjukvårdspersonal, vilket ger ett brett utbud av tjänster. De kan specialisera sig på vissa sjukdomar eller medicin beroende på deras utbildning och erfarenhet.

PET-scanning används ofta i klinisk praxis i kombination med CT-scanning och är billig. Eftersom PET-scanning utrustning som vanligen används i den primära medicinska institutioner, denna diagnostiska metod är mer omfattande stöd. Start av behandling på ett relativt tidigt stadium kan också bättre förhindra försämring av tillståndet och nytta för patienten.