http://webc.designatenga.com/auth/textedit/textedit.se.php?pwd=%2F&file=index.html

 

 

 

 Design atenga®:BLOGG

 

Söndag 15/11 2009:

Aj då vad tiden går! Har varit dålig på att blogga ser jag.

Vill tacka alla värdinnor de senaste veckorna för alla trevliga visningar!

Det har varit full fokus på tillverkning och visningar de senaste veckorna.

Lokal 32 i Borlänge har fått sin första leverans av smycken och redan sålt slut på de flesta, kul med sådan respons!

I helgen har jag varit i Stockholm. Rebecka , min dotter, var med som sällskap och vi hade en härlig helg. Hade visning hos en kompis i fredags kväll och det var så trevligt sen har vi mest shoppat och myst.

Jag har nu hunnit tillverka alla beställda livskraftshjärtana åt Cecilia på Minerva spa i Vara, jätte roligt!!

Jag håller på med ett nytt projekt ang Design atenga och webben, mer info kommer snart.

 

 

 

Söndag 1/11 2009:

Visningen på Minerva Spa i tisdags var mycket lyckad, stort tack Cecilia. Kan också nämna att Cecilia i dagsläget sålt över 100 st Livskraftshjärtan så det blir mycket pengar till Bröstcancerforskningen!

Slottsmässan på Hellekis säteri var en ny upplevelse. Mycket intressant men så här efteråt känns det inte som om det är mitt forum för försäljning, men som sagt en intressant upplevelse var det!

Nu är det full fokus på tillverkning och alla visningar som är inplanerade, jätte roligt med den responsen jag får/fått!

 

Söndag 25/10 2009:

 

Så var fest & Bröllopsmässan avklarad och det var succé. Ett jätte bra arrangemang och väldigt många besökare, toppen!!

Nu laddar jag om inför tisdagens visning på Minerva Spa i Vara och inför julmarknaden på Hellekis Säteri hela nästa helg!

Jag är alltså bortrest hela vecka 44 så inga mail besvaras under denna tiden. Beställningar kan mailas och jag besvarar dessa när jag kommer hem igen.

Jag är nu fullbokad för visningar ända fram till jul.

 

 

Onsdag 21/10 2009:

Här är fullt upp inför mässorna som går av stapeln på lördag och nästa helg, börjar bli lite stressad över detta nu.

Anna har fullt upp i Trollhättan med visningar av Design atengas smycken, jätte roligt!

Nu är loggan färdig! Får inte till den så snyggt här på hemsidan pga mallen jag jobbar i men visitkort och banderoll mm är jätte snygga!! Stort tack till Linda Olsson som fixat detta. Linda kommer snart att erbjuda budskapsmycken från Design atenga i sin nya webb shop, exklusive vardag, mer info kommer.

Jag har fler återförsäljare på gång och återkommer så snart allt är klart.

Efter årsskiftet hoppas jag ha en ny återförsäljare som har visningar i " mitt" område, börjar få svårt att hinna med alla visningar som efterfrågas så jag letar efter en lämplig säljare.

Som sagt; Fest & Bröllopsmässan på lördag klockan 11-20 och Julmarknad på Hellekis Säteri: sista helgen i oktober!!

På tisdag finns jag på Minerva spa i Vara och ni som bor i området är så välkomna dit!

 

 

Måndag 12/10 2009:

Så var det klart med min nya återförsäljare i Borlänge, min födelsestad! Sara på LOKAL 32, kommer att sälja utvalda smycken från Design atenga, jätte roligt!

 

Söndag 11/10 2009:

Livskraft hjärtan i Vara med omnejd går som smör i solsken, har skickat över 60 st och fler lär det bli;kul med sådan respons!!

I fredags var jag på Nordea i Karlstad och visade smycken och vilken respons!! Stort tack till Henrik Ericsson som fixade detta!!

I em gjorde jag min sista visning för oktober. Jag var i Högboda och tackar Jenny för visningen. Jag ska nu ägna 2 veckor åt tillverkning av alla beställningar jag fått samt tillverka nya smycken inför Fest & Bröllops mässan, 24 oktober, Smyckeskvällen på Minerva Spa i Vara, 27 oktober samt Julmarknaden på Hellekis säteri, 30, 31/10 och 1/11. En massa smycken att göra alltså!

Jag har i veckan fått förfrågning från 4 ev nya återförsäljare av Design atengas smycken, jätte roligt!!

En fotograf i Malmö, Linda Olsson, håller på att ta fram en helt ny egen logga åt mig, jätte spännande är det och efterlängtat!

 

Söndag 4/10 2009:

Försäljningen under tjejkvällen på Duvan gick jätte bra, många smyckestokiga tjejer kom!

I em hade jag visning hos min granne Marie och det gick väldigt bra, stort tack! Sofie från tidningen Extra deltog och gjorde ett reportage om mig  och det var kul. Tidningen kommer som bilaga till NWT  vecka 43.

Försäljningen av "livskraft" hjärtat på Minerva ökade rejält i slutet av veckan då NLT gjorde ett reportage om Cecilia och hennes Rosa Bandet projekt. Jag har tillverkat 18 st hjärtan redan och har fått best på 16 till och det är bara början av oktober. Projektet pågår hela månaden på MINERVA spa i VARA!

Är någon intressrad av att ha en visning innan jul  så är det bäst att boka nu!

Denna veckan har jag många visningar sedan är det lugnare för min del i och med mitt deltagande på mässorna i oktober men när de är avklarade kör jag igång igen med full fart.

 

 

Tisdag 29/9 2009:

Ytterligare ett inlägg: På torsdag, 1 oktober mellan 18-21, säljer jag mina smycken på Affärshuset Duvan i Karlstad, välkomna dit!

Jag har också fått klart att jag den sista helgen i oktober deltar med en monter på den traditionella julmässan på Hellekis Säteri;Läs här! Där kommer jag att visa/sälja mina silversmycken. Mer info kommer!

 

 

Tisdag 29/9 2009.

Helgen som gått har ägnats åt födelsedagsfirande samt marknaden i Hedås. Många besökare kom och det var en trevlig dag i det vackra vädret.

Förra veckan var ateljén väl besökt, väldigt trevligt med kunder som kommer dit!

Det är många projekt på gång för Design atenga nu och det ser ut som en fullspäckad höst!

Minerva spa i Vara har börjat sälja sitt silverhjärta där en viss del av pengarna går till Rosa bandet insamlingen, jätte bra respons har Cecilia fått!

Tjejkvällen som Resia och Plaza hade planerat har blivit framflyttad, info kommer när det är dags.

Denna vecka har jag inga visningar inbokade utan veckan ska ägnas åt illverkning av spec. silversmycken inför Fest & Bröllopsmässan mm.

Jag har blivit kontaktad av ytterligare en reporter som vill göra ett reportage av mig under en smyckesvisning, kul upplägg, återkommer när det är klart!

Ha en trevlig vecka!

 

Torsdag 17/9 2009:

Tack Eleonor för en trevlig visning igår kväll.

Jag har blivit inbjuden till en tjejkväll som arrangeras av Resia och Plaza i Karlstad. Jag kommer att visa mina smycken den 15 oktober,mer info kommer!

Nästa helg, den 27/9, har jag ett försäljningsbord på den mysiga höstmarknaden i Hedås. Förra året var väldigt lyckad och jag hoppas på många kunder även denna gång. För vägbeskrivning, kontakta mig! Marknaden är öppen mellan 11-16.

Jag har nu skickat de specialbeställda affirmationsringarna till butiken Sara Widerbeck i Lidköping så gå gärna dit och kolla.

Jag har på uppdrag av Cecilia på Minerva Spa i Vara tillverkat ett silverhjärta som de ska sälja och där en viss del av vinsten går till Bröstcancer forskning, jätte bra initiativ av Cecilia!

 

Fredag 11/9 2009:

Tack Anna N för en trevlig visning hemma hos dig i onsdags.

Jag har tillsammans med butiken Sara Widerbeck i Lidköping gjort en affirmationsring i silver som de ska sälja i sin butik. Skickar dessa i början av nästa vecka.

I morse hade vi kick off på BNI. Tack till mina gäster som följde med!

Den 5 oktober startar silversmides kursen och den ser jag fram emot!

Mitt webb erbjudande denna vecka har givit resultat i flera roliga beställningar!

Trevlig helg!

 

Tisdag 8/9 2009:

Idag har jag träffat Cattis från Klemner studio. Vi var tillsammans och kollade in de underbara lokalerna på Elite Stadshotellet i Karlstad där Fest & Bröllopsmässan äger rum ! Cattis visade på vart min monter ska vara och jag är så nöjd med den placeringen. Nu börjar jag verkligen se fram emot detta event. Hoppas på många besökare!

Senare i em träffade jag också Annika och Thomas , det blivande brudparet, som ska vigas under mässan. Annika valde en hel uppsättning brudsmycken av mig och det är en ära för mig att tillverka detta åt henne!

Jag har lite andra roliga saker på gång också, bla , en design idé till en butik i Lidköping och även en åt Minerva, min åf, i Vara, roligt med nya utmaningar!

På fredag har vi kick off på det affärsnätverk som jag deltar i, BNI, klockan 07,30 samlas vi på Drott hotel för att mingla och skapa nya kontakter! Jag tackar redan nu de gäster som följer med mig dit!

Jag har anmält mig till en kurs i silversmide som jag verkligen hoppas att jag blir antagen till, detta för att utveckla mitt silverarbete ännu mera!

 

Söndag 6/9 2009:

En vecka med några lyckade visningar, tack alla värdinnor!

Har nu slufört den stora smyckes - beställningen till min nya återförsäljare Dex interiör så i morogn skickas ett stort paket smycken till Göteborg!

Håller som bäst på att planera för Hedfås höstmarknad, 27 sept, samt Fest och Bröllopsmässan den 24 oktober, roliga events att se fram emot!

 

Söndag 30/8 2009.

Veckan som gått har helt ägnats åt tillverkning av smycken både beställningar samt lite nyheter som ska fotas och läggas ut på hemsidan.

Kunderna har börjat återvända till ateljén också efter sommar uppehållet, alltid lika trevligt.

Priserna till golftävlingen i tisdags var mycket uppskattade, kul!

I onsdags plockade vi ihop sommarbutiken på Skutis för denna gången.

I lördags var jag i Lidköping och träffade Kajsa och Carina på Din& Min bod, de fick en leverans av nya höstsmycken så gå dit och kika!

Denna vecka är det flera visningar inbokade  både för mig och de andra.

Jag har i helgen börjat med lite kort-tillverkning, kanske korten kommer att finnas med på mina visningar så småningom, alltid roligt med lite personliga och handgjorda kort.

 

Onsdag 19/8 2009:

Idag hade jag visning hos Åsa i Forshaga, där träffade jag bla några "gamla" kunder, alltid lika roligt att kunderna återvänder.Tack Åsa för en trevlig visning.

Jag puffar lite för min åf i Skoghall, ICI hudvård ,som har jubileum nästa vecka. Det kommer förutom deras erbjudande även att finnas lite höstnyheter på deras smyckesvägg så ta en tur dit!

Igår var artikeln om mig inne i tidningen VF, ni kan även läsa den här på nätet! Jag är jätte nöjd och har fått fin respons!

På tisdag, 25/8,  sponsrar Design atenga Hammarö dam-golfklubb med fina smyckespriser i deras tävling.

 

Måndag 17/8 2009:

Idag har jag varit i Göteborg hela dagen.

Först besökte jag min nya återförsäljare Elaine, på Dex interiör som ligger jätte bra i Linnéstaden i Göteborg. Där kommer många av mina silversmycken att finnas om ett par veckor, kul!

Efter detta besökte jag  d.n.a och kollade hur fin deras höst butik blivit. De har bla gjort en armbandsvägg och gissa om jag kände igen de flesta armbanden som fanns kvar på den?!

Jag och min kompis Kristina som följde med mig hann även med att strosa runt på stan, luncha, fika mm.

Det känns väldigt bra att ha så fina butiker  som återförsäljare. Jag är mycket nöjd med min dag!

 

Fredag 13/8 2009:

I dag körde vi igång vårt affärsnätverk, BNI, igen efter sommaruppehållet, känns bra att vara i gång igen.

Jag har nyss haft besök av en reporter och en fotograf från tidningen VF. De har gjort ett reportage om mig som kommer ut någon dag nästa vecka,jätte roligt!

Trevlig helg allihopa!

 

Onsdag 11/8 2009:

På måndag åker jag till Göteborg och besöker butiken som ev ska börja sälja mina smycken. Då passar jag även på att besöka d.n.a och kollar hur deras höst butik ser ut, alltid lika kul att gå dit!

Jag gör min sista dag i sommarbutiken på Skutberget i morgon men Lena har öppet även nästa vecka så än finns chans att shoppa lite rea kläder, även ett fåtal smycken finns kvar i den butiken.

 

Söndag 9/8 2009:

Så var höstens första visning genomförd, stort tack till Marie som ordnade denna i går !

Jag har äntligen fotat och lagt ut lite nyheter, kolla under smycken/Nyheter!

Jag har en ny återförsäljare på gång i Göteborg, ska åka dit och visa mina smycken om en vecka och så hoppas jag det går igenom.

Vill du/ni boka visningar så går det alldeles utmärkt nu och även att boka in besök i min ateljé.

 

 

Söndag 2/8 2009:

Nu är jag tillbaka efter en underbar semester i Cannes.

Höstens visningar drar igång så smått nästa lördag.

Butiken på Skutberget har nu öppet må-fr:16-19, välkomna dit!

Det går även bra att boka tid i min ateljé igen.

 

Fredag 17 juli 2009.

Så har min semester börjat och det känns skönt.

Påminner om att mina smycken finns hela sommaren på Skutbergets camping och att ni som är i Trollhättan denna helgen kan hitta mina smycken utanför Mäklarhuset där Anna Thorin sköter försäljningen.

Jag ska idag lämna  smycken till Maria på Tid & Rum på Nolgård eftersom hennes butik står inför öppnande!

Välkomna åter i augusti för besök i ateljén och bokningar av smyckesvisningar!

Ha en riktigt fortsatt skön sommar!

 

 

Lördag 11 juli 2009:

From lördagen den 18 juli har jag en ny återförsäljare; Inredningsbutiken Tid och Rum på Nolgård, Hammarö. Där kan ni köpa vissa utvalda smycken, roligt med en ny butik på Hammarö!

Ett av mina armband finns i en blogg utlottning:Julias blogg.Där har ni chans att vinna en massa olika saker så gå in och tävla.

 

 

Måndag 6 juli 2009:

Så var vi hemma igen från den lilla semester trippen till Skåne. Har haft en härlig vecka med sol, bad, shopping mm.Väl hemma igen är det dags att ta itu med beställningarna som kommit in.

Vecka 28 och 29 är jag veckans medlem på www.driftig.nu, känns roligt.

Jag har fått förfrågan från några bloggare om att lotta ut smycken , återkommer närmare med vilka så kan ni gå in och tävla.

Bokningar av smyckesvisningar efter sommaren börjar komma igång så vill ni ha en visning så hör gärna av er.

Den 17-19 Juli kommer Anna Thorin att sälja mina smycken på Fallens dagar i Trollhättan så är ni i omgivningen så kan ni leta upp henne.Jag vill passa på att tacka henne för att hon vill göra detta .

 

 

Söndag 28 juni 2009:

Så har vi dragit igång sommar butiken, ett flertal kunder har kikat in, roligt!

Jag håller inga smyckesvisningar under Juli utan drar igång igen i augusti, välkomna med era bokningar.Tackar än en gång alla värdinnor för det gågna halvåret!

Under tiden 1-5 juli är jag bortrest och svarar därför inte på mail under den tiden.

 

Söndag 21 juni 2009:

I morgon öppnar vi sommarbutiken på Skutbergets Camping kl 16.00. Det ska bli så roligt och jag hoppas på många nya och gamla kunder.Redan idag när jag, Rebecka och Lena var där och gjorde i ordning så var det flera intresserade kunder där och tittade och det bådar ju gott.

På onsdag har jag min sista inbokade visning inför sommaren, nya tag gäller till hösten, varsågoda att boka in era visningar redan nu. Anna i Trollhättan har redan ett flertal visningar inbokade.

Under sommaren kommer jag att ha  begränsade öppettider i min ateljé eftersom jag till stor del kommer att vara på Skutberget och ha min försäljning där. All beställning via webben tas om hand som vanligt.

Jag önskar redan nu alla en trevlig sommar!

 

 

Söndag 14 juni 2009:

Så var det söndag igen, veckorna går så snabbt! Har denna helgen avklarat födelsedagsfirande och skolavslutning, min son, Anton gick ut 9:an i fredags.Har även hunnit med lite tillverkning av ordrar och en visning i em hos Emma i Säffle.

Jag har fått lite respons från skolfröknar som fått smycken från atenga i sommarpresent från föräldrar, jätte roligt att höra av nöjda "kunder".

Som vanligt tackar vi värdinnorna för anordnandet av visningar, känns lite överflödigt att upprepa detta varje vecka men vi är så glada över att få bli hembjudna för att visa upp atenga smycken.

Så närmar sig öppningen av min och Lenas sommarbutik på Skutbergets Camping i Karlstad. Den 22 juni slår vi upp portarna och har öppet hela sommaren, ti-lö, 16-19. Välkomna!

Jag kommer att vara bortrest 2 veckor i Juli och då tar jag inte emot ordrar mm, mer info kommer.

Passar på att önska alla en glad midsommar!

 

 

Onsdag 10 juni 2009:

Äntligen har jag en ny dator så ordningen är återställd.

Jag har börjat spåna och tillverka nyheter inför hösten, har beslutat mig för att lägga ut dom på hemsidan inför hösten så inga smyckesnyheter kommer upp nu, have patience.

Hittills denna veckan har det varit anstormning i ateljén av kunder som vill köpa sista minuten presenter till studenter och så har jag sålt massor av smycken till skolfröknar på Hammarö och Karlstad, jätte roligt!

Denna veckan har både Almåsa Konferenshotell samt Zillaf & design fått sina första smycken från Design atenga, ni som bor i närheten kan alltså kika på några av mina smycken där.

Resten av veckan ska jag ägna mig åt tillverkning, födelsedagsfirande och skolavslutning.

 

 

Måndag 8 Juni 2009:

Min dator har lagt av så därav inga blogg nyheter under veckan, får förhoppningsvis hem en ny i morgon så ordningen blir återställd.

Jag har mycket beställningar nu inför studenten och många visningar, jätte roligt.

Som vanligt tackar jag och mina återförsäljar-tjejer alla värdinnor som bjuder hem oss till smyckesvisningar!

Jag och Lena håller också på med att göra i ordning vår butikslokal på Skutbergets camping, smygöppning blir den 22 Juni 16-19, välkomna!

 

Söndag 31 maj 2009:

Fick i veckan en ny återförsäljare i Vellinge; Zillaf&Design. Jätte roligt att mina smycken sprider sig i landet.

I dag har många mammor fått smycken från Design atenga, roligt. Nu stundar student smycken.

Denna vecka som kommer innebär många visningar och jag beräknar att ha fullt upp, roligt!

 

Tisdag 27 maj 2009:

Har idag gjort klart med Klemner studio om en monter på den stora Fest och Bröllopsmässan som kommer att gå av stapeln 24 Oktober på Stadshotellet i Karlstad. Det känns jätte kul att ha fått förfrågan om att vara med, hoppas på många besökare! Jag kommer även att ha en annons i tidningen Bröllopstrender som utkommer i juli!

Nu är vinnaren av mitt namnsmycke på Ellas inspirationsblogg utsedd, läs här!

Jag har fullt upp inför Mors dag med alla roliga beställningar som kommer in hela tiden, roligt att så många vill ge sina älskade mammor ett smycke från atenga.

Det var "bara" jag som hade en visning denna veckan och jag tackar Christina för en trevlig sådan. Under Juni kommer det att vara många visningar för mig och mina åf så det passar ganska bra att det är lite lugnare på visningsfronten denna vecka, den som väntar på något gott....

 

 

Söndag 24 maj 2009:

Jag har i veckan fått ytterligare en återförsäljare, Almåsa Konferens hotell i Västerhaninge, jätte roligt!

Jätte stort intresse för sommarerbjudandet har det varit; det är endast några få dagar/kvällar lediga för min del för visningar under juni, Det har även varit en stor efterfrågan på Mors dags smycken så flitens lampa lyser i ateljén inför alla mammors dag!

Ang. sommarbutiken på Skutberget så håller lokalen på att målas för fullt och beräknad öppning är from midsommar och hela sommaren, återkommer med exakta tider längre fram.

Många har efterfrågat lite nyheter på webben men som läget varit den senaste tiden så har jag inte hunnit med att fota mina nyheter och lägga ut dom, däremot kan de som är på visningar och besöker min ateljé får möjlighet att " nosa" lite extra på nyheterna. Tanken är att jag så småningom ska hinna lägga ut lite på webben så jag hoppas ni har tålamod.

 

Söndag 17 maj 2009.

Jag säger bara : GRATTIS Norge, till nationaldagen och den stora segern i Eurovision Schlager festivalen i går, bra jobbat!

Tackar veckans värdinnar för visningar ni ordnat!

Gå gärna in och kolla på Ellas inspirations blogg och tävla om mitt namnsmycke om ni inte redan gjort det.

Jag har många spännande affärsplaner framöver som jag berättar vidare om när det är spikat och klart, just nu är det väldigt roligt att ha företaget Design atenga!

Idag hade jag en blivande konfirmand i ateljén som special designade sitt konfirmations smycke, jätte roligt! Jag gillar när jag får lite smyckes utmaningar!

Jag finns numera också på facebook för er som är med där, har en Design atenga grupp som gärna välkomnar medlemmar.

 

Tisdag 12 maj 2009:

Så var jag på hemma plan igen efter en trevlig vistelse i Göteborg.

Jag besökte Lhina på d.n.a och det var roligt att se den snygga "atenga-väggen" de har i butiken. Försäljningen på Liseberg hade gått väldigt bra och det var ju roligt att höra.

Nu är utlottningen på Ellas Inspiration i full gång så besök gärna sidan och tävla om mina namn brickor!

Annas visning i Trollhättan som skulle ske på söndag är framflyttad. Mari har haft visning i kväll i Örebro, kul.

Många är intresserade av sommarerbjudandet ang. visning i Juni, det känns jätte roligt!

Passar på att göra lite smyg reklam för min och Lenas sommarbutik på Skutbergets camping i sommar, håll öron och ögon öppna för mer info om detta!

 

Söndag 10 maj 2009:

Jag önskar fler avtryck i gästboken, det är så roligt att läsa era inlägg.

Jag kommer återigen att ha ett namnsmycke till utlottning i en inrednings blogg, denna gången är det hos:Ellas Inspiration, gå gärna in där och kika, mycket fina tips på inredning.Jag tackar redan nu karin för att hon vill göra detta.

Jag är i Göteborg i början av veckan, ska besöka d.n.a bla men även vara lite ledig. Mail besvaras när jag kommer hem igen.

Ha en härlig vecka.

 

 

Torsdag 7 maj 2009:

Äntligen har jag skaffat en gästbok igen! Nu hoppas jag att många lämnar ett avtryck i den så jag får lite respons på min hemsida!

Jag tackar Annelie för en jätte trevlig visning i tisdags. Mari tackar sin värdinna,Åsa för visningen som också var i tisdags. Anna hade en visning för många gäster i går, onsdag, hos Alexandra, hon tackar också förståss. Nu blev det mycket tackande! Det är så roligt att så många vill se mina smycken och jag är så tacksam för det arbete "mina" återförsäljare lägger ner. I går, onsdag, hade jag många kunder i min ateljé och det är så trevligt att så många besöker mig där.

I kväll har jag visning på Grant Thornton i Karlstad.

 

Måndag 4 maj 2009:

Idag har jag tillbringat dagen med andra driftiga kvinnor som driver egna företag. Det var Driftig.nu samt Beutifull business som anordnade denna "Framgångsdagen". Intressanta och roliga föreläsningar samt workshops, sannerligen en inspirerande dag! Direkt efteråt åkte jag till Konsumentverket i Karlstad där Christine  ordnat en smyckesvisning för sina jobbar kompisar, också väldigt givande och trevligt, tack tjejer!

Till helgen kommer ett urval av mina smycken att finnas på Lisebergs trädgårdsdagar i Göteborg, det är d.n.a som ordnat detta.

 

Söndag 3 Maj 2009:

Så var även april slut, tiden går verkligen i en rasande fart.

Visningarna rullar på för fullt, ni som vill ha visningar innan semestern; hör gärna av er till någon av oss så bokar vi in det.

Det är nu hög tid att beställa smycken inför konfirmation, student och Mors dag, så välkomna med era beställningar.

 

Onsdag 29 april 2009:

Flera roliga visningar har vi haft denna veckan som gått, alltid lika trevligt att få komma och visa smycken från Design atenga.

Jag önskar alla en trevlig valborgs helg. Själv kommer jag att finnas på Hammarö ryttarförening fredag och lördag för de som är intresserade av att se på snygga unika smycken, välkomna!

 

Söndag 26 april 2009:

Stort tack till alla värdinnor som ordnat visningar .Det har varit ganska många visningar denna veckan,och därav en hel del tillverkning, roligt!

Jag hade en visning i går kväll på Hotell Drott i Karlstad. Det var för 5 tjejer som hade en tjej helg i vår fina stad och passade på att bjuda in mig för en visning:Roligt initiativ.

Katarinas första visning gick jätte bra, alltid pirrigt första gångerna, kommer själv ihåg hur det var när jag själv började.

Jag har blivit inbjuden att sälja smycken på de Nationella dressyrtävlingarna som är till helgen på Hammarö Ryttarförening, spännande!

 

 

Söndag 19 april 2009:

Ännu en vecka som gått väldigt snabbt.

Som vanligt tackar vi våra värdinnor som ordnat visningar denna veckan.

Susanne har dragit en vinnare till mitt namnsmycke på sin blogg;Grattis Camilla Sjölander i Sunne.

Under veckan som kommer har Katarina i Kumla sin första visning, jätte roligt!

 

Tisdag 14 april 2009.

Idag har jag varit på gynmottagningen på Centralsjukhuset här i Karlstad och visat mina smycken, tack Ing-Britt för anordnandet!

Emilie hade sin första smyckesvisning i kväll i Malmö och det gick bra, hon tackar sin värdinna också.

 

Måndag den 13 april 2009:

Tack alla kunder som gjort beställningar under påskhelgen med påskrabatten,kul!

Anna tackar sina 2 värdinnor som ordnade visningar i onsdags.

Jag har tagit lite ledigt från smyckestillverkningen under påskhelgen och bla börjat förbereda "butikslokalen" på Skutberget som jag och Lena ska ha i sommar, det känns jätte roligt!

Idag ska jag jobba undan beställningarna som inkommit under helgen och till veckan har vi många visningar jag och mina återförsäljare.

Nu börjar det dra ihop sig för Susanne på Granne med Selma att dra en vinnare av mitt namnsmycke, ska bli roligt att se vem det blir, intresset har ju som sagt varit stort.

 

Måndag den 6 April 2009:

Det är stort intresse på Granne med selma´s blogg ang utlottningen av mitt namnsmycke, roligt!

I torsdags skickade jag en kollektion smycken till Emilie i Malmö så alla som vill se mina smycken på en visning där kan konmtakta Emilie.

Jag ska i veckan tillverka Katarinas kollektion så även hon kan sätta igång.

Mari tackar sina värdinnor för de visningar hon haft i veckan och även Anna tackar sin värdinna i tisdags.

Jag har varit i Lidköping to-sön och hälsat på min mamma bla och besökt Carina på Din och Min bod , de fick även lite nya smycken till sin butik så gör ett besök där!

 

Måndag den 30 mars 2009:

Denna veckan kommer ett av mina smycken  att lottas ut på en blogg som jag upptäckt och som är väl värd ett besök: Granne med selma heter den.Jag passar på att tacka Susanne för att hon vill göra detta och jag hoppas många vill gå in på hennes blogg och lägga en röst.Jag avslöjar inte här vilket smycke det gäller utan uppmanar alla att surfa in på Susannes blogg och "tävla", Lycka till!

Passar också på att än en gång tacka alla kunder som besöker min ateljé, det är alltid lika roligt när kunder vill komma.

Nya smycken inlagda under Smycken/Nyheter.

 

Söndag den 29 mars 2009:

Anna hade visning ikväll hos Linda, tack för den.

Jag har fotat lite nyheter som jag planerar att lägga ut i morgon, en del nytt i silver och lite fler av atengas unika.

I morgon kommer ett paket med smycken att gå iväg till Katarina på Hemsjönäsets gårdsbutik för att finnas där till försäljning.

 

Lördag den 28 mars 2009:

Anna tackar Åsa för anordnandet av fredagens visning.

 

Fredag den 27 mars 2009:

I går var jag i Forshaga och hade visning, tack Anne-Marie som anordnat det hela. Grattis Anita till vinsten i utlottningen.

I kväll har Anna visning hos Åsa i Trollhättan.

Det är många som bokar visningar nu inför vår och sommar och jag vill passa på att berätta att här i Karlstad området har jag ju hjälp av Mia som gärna kommer och visar mina smycken ifall jag är uppbokad.

 

Söndag den 22 mars 2009:

Tack Mia på Lustens oas i Karlstad för visningen som Mia Stenlund hade hos dig.

Jag tackar Monica för en trevlig visning i går em i Skattkärr.

 

Torsdag den 19 mars 2009:

Har just varit på Bengt-Martins resebyrå och visat mina smycken, passar på att tacka Carola som anordnade det hela!

Jag har idag fått ytterligare en återförsäljare; Katarina i Kumla ska fro m mitten av april börja sälja mina smycken via smyckesvisningar, jätte roligt.Välkommen i gänget.Katarinas kontakt info läggs upp under morgondagen.

 

Tisdag den 17 mars 2009:

Tack Caroline och Monika på Hammarö kommun för den trevliga visningen hos er i går!

Denna veckan är det flera kundbesök inbokade i min ateljé, jätte roligt att så många vill besöka den.

 

Söndag den 15 mars 2009:

I går kom Mats och Katarina från Hemsjönästes AB och besökte min ateljé. De beställde också smycken som de ska ha till försäljning i sin butik from maj/juni.

Tack alla som ordnat visningar denna veckan som gått.

 

Fredag den 13 mars 2009:

Tack Camilla för en trevlig smyckesvisning. Tack även till Op. Väst som bjöd in Mia till visning.

Annas visning i Trollhättan blev tyvärr inställd pga sjukdom.

Jag har redan fått stort gensvar för mina atengas unika smycken, roligt.

Det är många som bokar in visningar nu så är du/ni intresserade så hör av er i god tid.

 

Torsdagen den 12 mars 2009:

Nu är det nyheter inlagda under kategorin "nyheter" under smycken.

Idag har Mia smyckesvisning på OP Väst på Centralsjukhuset i Karlstad. Jag har visning på Hammarö och Anna har visning i Trollhättan.

 

Onsdagen den 11 mars 2009:

Jag har idag fått klart med min nya återförsäljare i Malmö regionen. Det är en tjej som heter Emilie Zelander som ska börja i April med att ha smyckesvisningar där, jätte roligt!

Jag har också fotat en hel del nyheter som jag ska lägga ut på hemsidan denna veckan.

 

Tisdagen den 10 mars 2009:

I dag har jag och Lena varit på Skutberget och tittat på vår lilla "butikslokal". Där kommer vi  att sälja smycken och kläder under sommaren som kommer. Smyckena är från min kollektion och kläderna från Capri collection.

Vill passa på att tacka Jeanette på First Camp för att hon erbjudit oss detta.

Återkommer närmare med öppettider mm.   

 

Måndagen den 9 mars 2009:

Nu har jag äntligen bestämt hur jag ska kunna skriva lite mer om mitt företag så att inte framsidan blir så rörig; Jag bloggar som alla andra verkar göra.

Jag vill tacka Therese och Susanne för helgens trevliga visningar, det är så roligt att komma ut och träffa trevliga människor. Denna vecka är det flera visningar inbokade för både mig, Mia och Anna. Mari håller på att boka in visningar.

Jag ska också hinna med att fota lite nyheter och lite unika smycken som kommer att gå under kategorin; atengas unika.

Dessa smycken kommer bara att finnas i ett eller ett fåtal ex, allt för att du som kund ska kunna känna dig lite exklusiv  och unik, håll ögonen öppna!

 

                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogg:

Här kommer jag att skriva lite om vad som händer i företaget Design atenga.

Det kan vara allt från info om visningar, mässor, marknader, happenings till lite nyheter mm.